Grote maten schoenen - dames & heren

Vaak kan de zoektocht naar schoenen in grotere maten wat omslachtig of beperkt zijn. Bij Moonen Schoenen vind u een uitgebreide collectie grote maten schoenen. De herenschoenen lopen tot en met maat 50. Merken als Australian, Timberland, Berkelmans e.a. In deze collectie veel sneakers maar ook klassieke modellen. Voor alle leeftijden is er voldoende keuze.

GROTE MATEN DAMESSCHOENEN

Onze grote maten damesschoenen lopen van maat 42 tot en met maat 45. Met merken als Gabor, Remonte, mustang, Hip e.a. Ook in de grote maten damescollectie veel sneakers in diverse kleuren. Als ook ballerina's, pumps, sandalen, instappers en laarsjes. Bij iedere ouftit is wel iets leuks te vinden.

GROTE MATEN HERENSCHOENEN

Onze grote maten herenschoenen lopen van maat 47 tot en met maat 50. Met name voor sneakers hebben we een ruime keuze in deze grote maten, maar ook voor veterschoenen hebben we een aantal mooie modellen van topmerken te bieden. De grotere schoenmaten voor heren verkopen wij van de merken Australian, New Zealand Auckland, Berkelmans, Jomos, Skechers en Timberland.

SALE 

Kijk ook eens in  onze SALE grote maten schoenen in de sale voor heren 47 t/m 50  en grote maten sale voor dames 42 t/m 45. Hier treft u onze interessante aanbiedingen en bovendien nog meer keuze in grotere maat schoenen. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt, dus houd hem met enige regelmaat in de gaten voor de beste deals!

SPECIALIST IN GROTERE SCHOENMATEN

Bij Moonen schoenen slaagt u altijd! En dus ook wanneer u op zoek bent naar een wat grotere maat schoenen. Onze grote maat specialisten kennen de merken die grotere schoenmaten leveren en adviseren u hier graag over. Laat u inspireren en adviseren in onze winkel in Rosmalen. Of neem online contact met ons op. 
Kijk voor het laatste nieuws en 'like' ons op